0000-00-00 00:00:00

Endüstri Mühendisliği'ne Giriş dersi kapsamında bu hafta Temsa Yedek Parça Genel Müdürü Şafak Pesen Üstün konuğumuz oldu.

Lisans ve yüksek lisans eğitimini ODTÜ Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamlayan Üstün bir süre akademisyen olarak Atılım Üniversitesi'nde görev aldıktan sonra iş hayatına Temsa'da devam etti. Şimdilerde Temsa'nın Yedek Parça Genel Müdürlüğü görevini yöneten Üstün tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı. Üst dönemlerden öğrencilerimizin de katıldığı etkinlik oldukça eğlenceli ve verimli geçti.

Tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşmak üzere davet ettiğimiz konuklarımızla AGÜ Endüstri Mühendisliği öğrencileri hem gelecekleri hakkında sorularını sorma fırsatı buluyor hem de vizyonlarını genişletiyor.

Değerli vaktini bize ayırdığı için Sayın Şafak Pesen Üstün'e teşekkür ederiz.